Ακόμα και μια εβδομάδα πριν τις γιορτές προλαβαίνετε να ανανεωθείτε με τα σύγχρονα όπλα αντιγήρανσης που γίνονται οικονομικά και ανώδυνα στο ιατρείο, σε χρόνο όσο κρατά ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας.

Ξεκινήστε με ένα Botox Lift

Botox Lift

Οι νέες τεχνικές botox απαλύνουν φυσικά τις ρυτίδες έκφρασης σε μέτωπο, μεσόφρυο, μάτια και τις πιο επιφανειακές ρυτίδες (mesobotox) αποφεύγοντας τη δημιουργία ενός παγωμένου προσώπου όπως γινόταν στο παρελθόν.
Επιτυγχάνεται με μία μόνο επίσκεψη και διαρκεί περίπου 4-6 μήνες.

Nefertiti Lift

Αν επιθυμείτε τον νεανικό κομψό λαιμό της Αιγύπτιας βασίλισσας Νεφερτίτης, τότε το botox Nefertiti Lift θα ανορθώσει το λαιμό σας και θα τον απαλλάξει από τις οριζόντιες ρυτίδες και τις κάθετες μπάντες.

Μετά από μία εβδομάδα κάνετε ένα Laser Lift

  • Σήμερα τα Laser peels γίνονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με το σύγχρονο Fractional CO2 Laser που ‘σβήνει’ ρυτίδες, ουλές (π.χ ακμής) και καφέ κηλίδες από το δέρμα, χαρίζοντας λάμψη στο πρόσωπο. Προκαλεί αναδόμηση του κολλαγόνου χωρίς να καταστρέφει και να ‘ξεφλουδίζει’ την επιδερμίδα όπως γινόταν παλιά με τα ισχυρά peeling, την δερμοαπόξεση ή το παραδοσιακό laser resurfacing.
    Αφήνει μόνο μια ήπια ερυθρότητα που διαρκεί 1-3 μέρες.
    Γίνεται μία συνεδρία ανά 1 μήνα και επαναλαμβάνονται κατά περίπτωση.
  • Το Nd-Yag Laser δρα σε βαθύτερες στιβάδες του δέρματος και προκαλεί τη διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου, με αποτέλεσμα ανάπλαση και σύσφιξη προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ, λείανση των ουλών (ακμής, μετεγχειρητικών) και σμίκρυνση των διευρυμένων πόρων. Μετά τη θεραπεία συνεχίζετε τις δραστηριότητές σας αφού αφήνει μόνο ήπια ερυθρότητα και οίδημα για 1-2 ώρες. Χρειάζονται 6 συνεδρίες και συντήρηση κατά περίπτωση. Επιπλέον το Nd-Yag Laser σβήνει τις ευρυαγγείες και βοηθά και στην καταπολέμηση της ακμής μειώνοντας την υπερέκκριση σμήγματος.

Μετά από μία εβδομάδα κάνετε ένα Meso Lift

Υαλουρονικό οξύ

Γεμίζει τις μόνιμες ρυτίδες: ρινοχειλικές, της ‘πικρίας’, των χειλέων, του μετώπου και του μεσοφρύου.
Επιπλέον το υαλουρονικό μπορεί να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά, φρύδια, πηγούνι, μύτη και γενικά να διορθώσει εμβυθίνσεις, ατροφικές ουλές ακμής, σημάδια και ασυμμετρίες στο πρόσωπό σας.


Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, απόλυτα φυσικό και διαρκεί συνήθως από 8 έως 14 μήνες. Τα σύγχρονα ενέσιμα εμπεριέχουν αναισθητικό για ανώδυνη εφαρμογή.

Βλαστοκύτταρα

Ο εμπλουτισμός του λίπους με βλαστοκύτταρα έφερε επανάσταση ανεβάζοντας την επιβίωση του αυτομεταμοσχευθέντος λίπους στο 90-95% από 30-50% που ήταν πριν.
Το αποτελέσμα είναι μόνιμο και αφορά το ‘γέμισμα’ των ρινοχειλικών ρυτίδων, των ζυγωματικών, των χειλιών και όπου αλλού χρησιμοποιούμε τα γνωστά Fillers (υαλουρονικό κ.α) που είναι απορροφήσιμα και χρειάζεται να επαναληφθούν.

Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για έγχυση στο δέρμα ενός κοκτέιλ ουσιών όπως υαλουρονικού, βιταμινών, αμινοξέων και αντιοξειδωτικών ή συσφικτικών για νεανικό, σφριγηλό δέρμα. Η νέα μεσοθεραπεία γίνεται με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες που λαμβάνονται από το πλάσμα του αίματός σας.


Μπορεί να γίνει ανά 1-2 εβδομάδες για 1-3 μήνες κατά περίπτωση.

Τρέξτε λοιπόν, γυναίκες και άντρες, να ανανεωθείτε με τις πιο σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, ώστε το 2011 να σας βρει λαμπερούς, ξεκούραστους και... νεώτερους!

Καλά και όμορφα Χριστούγεννα!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα