Διατροφή

Πώς να προστατεύσετε τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων

Κατά τη βιομηχανική επεξεργασία των τροφίμων παρουσιάζονται απώλειες ή μεταβολές σε διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως: βιταμίνες: Α, D, E, B2, B12, B5 και βιταμίνη C.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013

Βαρδάκα Καλλιόπη
Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Κατά τη βιομηχανική επεξεργασία των τροφίμων παρουσιάζονται απώλειες ή μεταβολές σε διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως: βιταμίνες: Α, D, E, B2, B12, B5 και βιταμίνη C.

Για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες θρεπτικών συστατικών και να διατηρήσετε την ποιότητα των τροφών, ακολουθείστε τις παρακάτω διαδικασίες στην προετοιμασία της τροφής στο σπίτι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων