Διατροφή

Σαλάτα με φασολάκια και φρέσκα κρεμμυδάκια

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα φασολάκια για 7 λεπτά και στη συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με κρύο νερό.

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2010

Ξένος Κωνσταντίνος
Κλινικός Διαιτολόγος MSc

Άτομα: 4

Υλικά

400 γρ. φασολάκια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
80 γρ. κάσιους
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κυβάκια
Ελαιόλαδο
Χυμό από μισό λεμόνι
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα φασολάκια για 7 λεπτά και στη συνέχεια τα σουρώνετε και τα περιχύνετε με κρύο νερό.


Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τα φρέσκα κρεμμυδάκια τα οποία έχετε ψιλοκόψει και προσθέτετε και την ψιλοκομμένη πιπεριά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα φασολάκια και ανακατεύετε καλά και προσθέτετε τα κάσιους, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.


Σερβίρετε σε ατομικά πιάτα και εάν θέλετε προσθέτετε προαιρετικά λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο.

Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 7 λεπτά


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων