Διατροφή

Φιλέτο με πιπεριές

Θα χρειαστείτε ρύζι, κοτόπουλο, κρεμμύδι, πιπεριές, σκόρδο, ελαιόλαδο, κύμινο και ζωμό λαχανικά.

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Υλικά

50 γρ. ρύζι
150 γρ. φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά 
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο, κάρρυ ή πάπρικα
1/3 ζωμό λαχανικά.

Κόψτε το φιλέτο σε λουρίδες. Ψήστε το στο τηγάνι με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με πιπέρι, αλάτι και πάπρικα. Βγάλτε το από το τηγάνι. Ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε λουρίδες, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ψήστε για 5 λεπτά. Προσθέστε το ζωμό και βάλτε λίγο στο τηγάνι το κρέας. Σερβίρετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων