Διατροφή

Πατατοσαλάτα


Δευτέρα, 17 Μαΐου 2004


Βράζουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε κομμάτια.

Όπως είναι ζεστές τις περιχύνουμε με την σάλτσα.

(Σάλτσα: Σε ένα βαζάκι χτυπάμε το ελαιόλαδο, το λεμόνι, το σκόρδο, αλάτι - πιπέρι, ρίγανη).

Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σε ένα μπωλ τοποθετούμε το μαρούλι.

Ανακατεύουμε την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια με το μείγμα της πατάτας.

Τα ρίχνουμε πάνω στο μαρούλι και από πάνω την ντομάτα, τις ελιές και την φέτα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων