Διατροφή

Μελιτζάνες γεμιστές στο φούρνο


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Κόβουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος τις περνάμε με ελαιόλαδο (με πινέλο) και τις βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν για μισή ώρα ή μέχρι η ψίχα τους να ψηθεί.

Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο ανοίγουμε την μαλακή ψίχα σε δύο τρία μέρη και βάζουμε κομμάτια από ντομάτες, ελιές, σκόρδο και φέτα.

Αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με βασιλικό και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 15-20 λεπτά.

Σερβίρεται και κρύο είναι θαυμάσιος μεζές.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων