Διατροφή

Ρολλά λαχανικών


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Η συνταγή είναι κινέζικη αλλά γίνεται πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας φύλλα κρούστας.


Σε τηγάνι αντικολλητικό "τηγανίζουμε" τα λαχανικά και το χοιρινό με το κρασί και την σάλτσα σόγιας, για 5 λεπτά.

Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Κόβουμε τα φύλλα κρούστας σε 4 λωρίδες το κάθε ένα και βάζουμε επάνω λίγη γέμιση 1-2 κουταλιές.

Τυλίγουμε όπως τα τυροπιτάκια σε ρολλά.

Σ' αυτήν την φάση εάν θέλουμε τα τηγανίζουμε στο αραβοσιτέλαιο ή τα ψήνουμε στο φούρνο αφού τα έχουμε αλείψει με το λάδι μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων