Διατροφή

Φάβα


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Πλένουμε την φάβα και τη βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό που να την καλύπτει.

Αφαιρούμε τον αφρό που θα σχηματιστεί.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα στα 4 και αφήνουμε να βράσει για περίπου 1 ώρα. Τα περνάμε από τον μύλο.

Βάζουμε το μισό ελαιόλαδο σε κατσαρόλα, το μείγμα της φάβας, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να σιγοψηθεί για 5 λεπτά.

Αποσύρουμε και τοποθετούμε την φάβα σε πιατέλα.

Ρίχνουμε από πάνω το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον χυμό των λεμονιών και πασπαλίζουμε με τα φρέσκα κρεμμυδάκια και μαϊντανό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων