Διατροφή

Ρύζι μπασμάτι


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Βράζουμε το κοτόπουλο και μετράμε 6 φλυτζάνια ζωμό.

Σε πλατιά κατσαρόλα βάζουμε το αραβοσιτέλαιο ή βούτυρο να σωταριστεί και το κρεμμύδι χωρίς να καεί.

Ρίχνουμε και τα κουκουνάρια να σωταριστούν επίσης και να ροδοκοκκινήσουν.

Ρίχνουμε το ρύζι. Ανακατεύουμε συνεχώς.

Ρίχνουμε το ζωμό του κοτόπουλου λίγο λίγο στην κατσαρόλα, τις σταφίδες, αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε την θερμοκρασία.

Αφήνουμε να απορροφήσει όλο το ζωμό.

Δοκιμάζουμε αν έχει γίνει το ρύζι. Σκεπάζουμε με πετσέτα και το αφήνουμε για 5 λεπτά.

Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων