Διατροφή

Μακαρόνια με χωριάτικη σαλάτα


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Βράζουμε τα μακαρόνια χωρίς να λασπώσουν (al dente) και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

Έχουμε κόψει τις πιπεριές, τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι ροδέλες και τα ανακατεύουμε σε μεγάλο μπωλ μαζί με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.

Προσθέτουμε στο μπωλ το βρασμένο μακαρόνι, τις ελιές και την φέτα κομμένη σε κύβους.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Είναι ιδανικό πιάτο για το καλοκαίρι αλλά και μια λύση για ένα ξαφνικό γεύμα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων