Διατροφή

Σουπιές κρασάτες


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Σε ανοικτή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο χωρίς να κοκκινήσουν.

Ρίχνουμε τις σουπιές και ανακατεύουμε για λίγη ώρα. Σβήνουμε με το κρασί.

Βάζουμε τον τοματοπελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, το δαφνόφυλλο και τις φλούδες του πορτοκαλιού.

Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές.

Το φαγητό πρέπει να μείνει με την σάλτσα του (χωρίς νερό).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων