Διατροφή

Καλαμαράκια γεμιστά


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005

Υλικά

Προετοιμασία
Με το μισό λάδι σωτάρουμε τις αγκινάρες, το πράσο, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τον άνηθο.

Όταν μαλακώσουν ρίχνουμε το ρύζι, το χυμό λεμονιού και το κρασί. Αφήνουμε να βράσει λίγο να απορροφηθούν τα υγρά.

Γεμίζουμε με το μίγμα τα καλαμαράκια και τα τοποθετούμε σε πλατιά κατσαρόλα με το υπόλοιπο λάδι.

Τα σιγοψήνουμε μέχρι να μαλακώσουν και να τρυπιούνται με το πιρούνι.

Τρώγονται ζεστά ή κρύα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων