Διατροφή

Κοτόπουλο σκέτο ή με αυγολέμονο (διαίτης)


Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2005


Πλένουμε τα χορταρικά και τα βάζουμε σε μεγάλη κατσαρόλα με 2 φλυτζάνια νερό. Αλατοπιπερώνουμε.

Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου από πάνω και ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού. Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί περίπου μία ώρα. (Πρέπει να μείνει με λίγο ζουμί).

Σημ.: Το ίδιο φαγητό μπορεί να γίνει με αυγολέμονο.

Το ζουμί που θα μείνει (να είναι 2 φλυτζάνια) το βάζουμε σε κατσαρολάκι και το διατηρούμε ζεστό.

Χτυπάμε 1 αυγό με τον χυμό 2 λεμονιών και 1 κουταλάκι κορν φλάουρ.

Ρίχνουμε λίγο λίγο μέσα το ζωμό από το κατσαρολάκι. Το ξαναβάζουμε στο κατσαρολάκι και σε πολύ σιγανή φωτιά το αφήνουμε (ανακατεύοντας) να γίνει μία πηκτή σάλτσα.

Περιχύνουμε το φαγητό και κουνάμε για λίγο χωρίς να ανακατεύουμε.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων