Διατροφή

Γαλοπούλα με γέμιση κάστανου

Μέσα σε 3 έως 4 ώρες το Χριστουγεννιάτικο πιάτο θα είναι έτοιμο!

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Μερίδες Συνταγής: 6

Συστατικά

Οδηγίες

Βράστε τα κάστανα και αφαιρέστε το περίβλημά τους. Ψιλοκόψτε τον καρπό. Σε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το λάδι και προσθέστε αρχικά το κρεμμύδι και το σέληνο. Μετά από 20 λεπτά προσθέστε τα θρύμματα ψωμιού και τα μπαχαρικά και αναδεύστε.

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200o C. Αφαιρέστε από τη γαλοπούλα τα περιττά τμήματα και πλύντε τη καλά. Αλείψτε τις κοιλότητες με αλάτι και πιπέρι και προσθέστε τη γέμιση στο εσωτερικό της γαλοπούλας. Στη συνέχεια κλείστε την τομή, αφήνοντας μικρές διόδους για να αναπνέει η γέμιση.

Μετά από 3-4 ώρες το Χριστουγεννιάτικο πιάτο θα είναι έτοιμο.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων