Διατροφή

Σαλάτα με σπανάκι και μανιτάρια

Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά. Σε ένα μπωλ αναμείξτε το μπαλσάμικο, το μέλι, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα.

Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009

Δημητρούλης Εμμανουήλ MSc
Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Μερίδες συνταγής: 6

Συστατικά Σαλάτας

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 συνταγής
Θερμίδες: 121 kcal
Πρωτεΐνη: 5 γρ.
Υδατάνθρακες: 11 γρ.
Λίπος: 6 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1 γρ.

Οδηγίες

Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο στο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά. Σε ένα μπωλ αναμείξτε το μπαλσάμικο, το μέλι, το χυμό λεμονιού και την πάπρικα.

Βάλτε το σπανάκι και την παρμεζάνα σε ένα μπωλ στο οποίο προσθέστε τα σωταρισμένα μανιτάρια. Τέλος, περιχύστε τη σαλάτα με τη σως μπαλσάμικου που παρασκευάσατε παραπάνω.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων