Διατροφή

Σαλάτα με βραστό κοτόπουλο και μήλα

Σε ένα κατσαρολάκι με νερό, βράζω τα φιλέτα κοτόπουλου μαζί με τα δαφνόφυλλα για 25 περίπου λεπτά, σε μέτρια φωτιά.


Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2009

Ξένος Κωνσταντίνος
Κλινικός Διαιτολόγος MSc

Υλικά για 4 άτομα

600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (4 φιλέτα)
150 γρ.κόκκινα μήλα (καθαρισμένο ψιλοκομμένο)
100 γρ. κόκκινο λάχανο (τριμμένο)
100 γρ. λάχανο (τριμμένο)
½ μαρούλι (ψιλοκομμένο)
200 γρ. καρότα (τριμμένα)
50 γρ.

καρύδια
2 φύλλα δάφνης
50 ml ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι – 5 γρ πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι με νερό, βράζω τα φιλέτα κοτόπουλου μαζί με τα δαφνόφυλλα για 25 περίπου λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
Όταν είναι έτοιμα, τα αφήνω να κρυώσουν μέσα στο ίδιο νερό που έχουν βράσει και τα ψιλοκόβω.
Σε μια λεκάνη ανακατεύω τα μήλα, με τα λαχανικά, τα καρύδια, το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνω.


Αφήνω σκεπασμένο το φαγητό μου να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.

Χρόνος προετοιμασίας : 25’
Χρόνος μαγειρέματος : 1ώρα και 30 λεπτά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων