Διατροφή

Ταλιατέλες με καλαμάρι και σκόρδο

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε μπόλικο νερό, ρίχνετε μια κουταλιά ελαιόλαδο και βράζετε τα ζυμαρικά.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009

Γιαννιτσοπούλου Kάλλια
Kλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υλικά για 4 μερίδες

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε μπόλικο νερό, ρίχνετε μια κουταλιά ελαιόλαδο και βράζετε τα ζυμαρικά.

Ταυτόχρονα, ζεσταίνετε τις υπόλοιπες 3 κουταλιές ελαιόλαδο, προσθέτετε το σκόρδο, τις πιπεριές και τις αντσούγιες και σοτάρετε για 1 λεπτό.

Προσθέτετε το καλαμάρι μαζί με τα πλοκάμια του και σοτάρετε για άλλα 2 λεπτά. Σβήνετε με το βερμούτ και αφήνετε να εξατμιστεί για 30 λεπτά.

Βγάζετε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού και τον βασιλικό και το αλατοπιπερώνετε.Μόλις ετοιμαστούν τα ζυμαρικά, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στο μίγμα καλαμαριού. Σερβίρετε, πασπαλίζοντας το μίγμα με τριμμένη φρυγανιά.

364 θερμίδες ανά μερίδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Loading ...
Προσθήκη Σχολίου

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ IATRONET.GR

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας


Εμείς και οι συνεργάτες μας χρησιμοποιούμε τεχνολογίες, όπως cookies, και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως διευθύνσεις IP και αναγνωριστικά cookies, για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας, για να μετρήσουμε την απόδοση των διαφημίσεων και του περιεχομένου και για να αποκτήσουμε εις βάθος γνώση του κοινού που είδε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο. Κάντε κλικ παρακάτω για να συμφωνήσετε με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για αυτούς τους σκοπούς. Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη και να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας ανά πάσα στιγμή επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Πολιτική Cookies
& Προστασία Προσωπικών Δεδομένων