Με αποστολή της την προαγωγή της υγείας, η KRKA υλοποιεί έναν από τους βασικούς στρατηγικούς της σκοπούς και επεκτείνει τις δραστηριότητές της με την ίδρυση θυγατρικής, της «KRKA HELLAS SINGLE MEMBER LTD» στην Αθήνα.

Επίκεντρο της στρατηγικής της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και εμπορία γενόσημων φαρμάκων υψηλής ποιότητας, τα οποία παράγονται σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα και με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας από δραστικές ουσίες που δεν προστατεύονται από διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η παραγωγή ελέγχεται εσωτερικά από ένα καθετοποιημένο μοντέλο που ξεκινά από την ανάπτυξη και παραγωγή της δραστικής ουσίας και φτάνει μέχρι το τελικό προϊόν.

Η ΚRΚΑ HELLAS προωθεί στην Ελλάδα τα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά προϊόντα της KRKA, d. d., Novo mesto και της TAD Pharma, που επίσης αποτελεί μέλος του Ομίλου Krka. Αρχικά, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της για το 2021 περιλαμβάνει προϊόντα για την αντιμετώπιση της δυσλιπιδαιμίας (στατίνες), για την υπέρταση και τις γαστροοισοφαγικές παθήσεις, προσφέροντας στους ασθενείς στην Ελλάδα γενόσημα φάρμακα υψηλής ποιότητας που ταυτόχρονα είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Παρά το γεγονός ότι η πανδημία COVID-19 δοκιμάζει όλον τον κόσμο και δυσχεραίνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και πωλήσεων, ο Όμιλος KRKA παραμένει δεσμευμένος στον στρατηγικό σκοπό της οργανικής ανάπτυξης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Εκτελεστικός Διευθυντής, Jože Colarič, «Προστατεύουμε τους υπαλλήλους μας, εξασφαλίζουμε αδιάλειπτη λειτουργία και παρέχουμε επαρκείς ποσότητες ποιοτικών και αποτελεσματικών φαρμακευτικών προϊόντων στις αγορές ανά πάσα στιγμή. Έχουμε αποδείξει ότι, χάρη στην καθετοποιημένη παραγωγή μας, είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε άμεσα στις ολοένα μεταβαλλόμενες και γεμάτες προκλήσεις συνθήκες».

Καθημερινά, περίπου 13.000 άνθρωποι εργάζονται για την ανάπτυξη και  παραγωγή ποιοτικών, καινοτομικών φαρμακευτικών προϊόντων, τα οποία χαίρουν της εμπιστοσύνης περισσότερων από 50 εκατομμυρίων ανθρώπων σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως.

‘’Παρακολουθούμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους και όχι μόνο μετά την τοποθέτησή τους στην αγορά. Η θεραπευτική τους ασφάλεια και αποτελεσματικότητα έχουν αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες που προσθέτουν αξία στα φαρμακευτικά προϊόντα της Krka. Περίπου 350.000 ασθενείς από 27 χώρες έχουν μέχρι στιγμής λάβει μέρος σε περισσότερες από 150 κλινικές μελέτες των φαρμακευτικών προϊόντων της εταιρείας.’’

Η αποστολή της Krka «Ζήστε μια ζωή γεμάτη υγεία» και οι αξίες της «Ταχύτητα και ευελιξία, Συνεργασία και εμπιστοσύνη, Δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα» αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους της KRKA Hellas και το επίκεντρο της εξυπηρέτησης των ασθενών στην Ελλάδα.