Το πρόγραμμα του ΙΑΣΩ “Home fit home” με Online Pilates για εγκύους και μαμάδες μετά τον τοκετό, απέσπασε δύο βραβεία Indie Awards στην Ενότητα Best in Digital. Συγκεκριμένα, ένα Silver βραβείο για Social Media και ένα Bronze βραβείο για Branded Content.

Το ΙΑΣΩ, το μεγαλύτερο Μαιευτήριο στην Ελλάδα, στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα στις μέλλουσες και νέες μητέρες, σε αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη της πανδημίας. Με μοναδικό τρόπο έδειξε έμπρακτα τη φροντίδα του, προσφέροντας μία σειρά από online live pilates sessions με την διάσημη pilates instructor αλλά και μητέρα, Μάντη Περσάκη. Το ΙΑΣΩ με το “Home fit home” έχει ήδη προσφέρει 40 ώρες ασφαλούς άσκησης, ευεξίας και χαράς και θα συνεχίσει να στηρίζει αυτή την τόσο πολύτιμη φάση της ζωής κάθε γυναίκας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18.00 – 19.00 μέσω YouTube. Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε το https://bit.ly/3oxUbcH και συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τον σύνδεσμο που οδηγεί στο κάθε μάθημα.

Πληροφορίες για τα Indie Awards: https://www.indieawards.gr/