Σχεδιασμένο ειδικά για την ευαίσθητη και απαιτητική βρεφική επιδερμίδα, το Mild Bath της σειράς Baby Care της Pharmasept είναι ένα βρεφικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης για σώμα και μαλλιά.  Το Mild Bath είναι εμπλουτισμένο με συστατικά που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζουν μοναδική απαλότητα στην επιδερμίδα του μωρού.

Η σύνθεσή του περιέχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και είναι πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικά συστατικά και βιταμίνες που σέβονται απόλυτα την εύθραυστη υδρολιπιδική στοιβάδα της βρεφικής επιδερμίδας και δρουν καταπραϋντικά σε αυτή. Επίσης, είναι πλήρως απαλλαγμένη από SLS/SLES, αλκάλια και σαπούνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διατίθεται σε πρακτική συσκευασία 500ml αλλά και 1L με αδιάβροχη αντλία που διευκολύνει την καθημερινότητα της μαμάς.

Η επιδερμίδα των ενηλίκων έχει σαφώς τις δικές της ιδιαίτερες ανάγκες για καθαρισμό, τις οποίες το αφρόλουτρο Hygienic Shower της σειράς Hygienic της Pharmasept έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να τις καλύπτει απόλυτα. Είναι ενισχυμένο με το πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης και κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή. Χαρίζει μοναδική απαλότητα χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει την επιδερμίδα ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένο και κλινικά μελετημένο στο ινστιτούτο COMPLIFE για την αποτελεσματικότητά του.

Η ενισχυμένη καθαριστική και αποσμητική του δράση οφείλεται στο πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού και απόσμησης της Pharmasept που προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη αποσμητική δράση και καθαρή εφίδρωση όλο το 24ωρο.

Η σύνθεσή του είναι απαλλαγμένη από αλκάλια και σαπούνι, με ουδέτερο -ως προς το δέρμα- pH 5.5 και εμπλουτισμένη με φυτικά εκχυλίσματα που σέβονται τη φυσιολογική ισορροπία του επιδερμικού φραγμού.

Τόσο η σειρά Baby Care όσο και η σειρά Hygienic της Pharmasept αποτελούνται από πληθώρα δερμοκαλλυντικών προϊόντων υψηλής δερματολογικής αξίας που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγιεινής και περιποίησης των βρεφών και των ενηλίκων αντίστοιχα. Όλα τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, δερματολογικά ελεγμένα από αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και διατίθενται αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου.