Σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Waldo, προκειμένου να προσφέρει φακούς επαφής σε προσιτές τιμές, προχώρησε ο πολυεθνικός κολοσσός του λιανεμπορίου, Walmart. 

Η λιανεμπορική αλυσίδα θα είναι ο αποκλειστικός πωλητής για τα προϊόντα Waldo, που διατίθενται στα Walmart Vision Centers σε εθνικό επίπεδο και στο WalmartContacts.com.

Προσπαθώντας να κάνει τη φροντίδα των ματιών πιο προσιτή, η Walmart ξεκίνησε αποκλειστική συνεργασία με τη Waldo, μια καινοτόμο και οικονομική μάρκα περιποίησης των οφθαλμών. 

Αυτοί οι πρώτοι στο είδος τους φακοί είναι εμπλουτισμένοι με απαραίτητες βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένης της Β12, για να βοηθήσουν στην ανανέωση και την αναζωογόνηση των ματιών, τόνισε η εταιρεία.

Η τιμή των φακών είναι στα 23,86 δολ. για ένα πακέτο 30 ημερήσιων φακών Hydra Boost- έτσι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν από 13% έως και 84% στην τιμή συγκριτικά με άλλες επώνυμες μάρκες.  Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση έως και 552 δολ. ετησίως, σημείωσε η εταιρεία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Walmart για να επεκτείνουμε την πρόσβαση σε προσιτές επιλογές οφθαλμικής φροντίδας σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο Ashleigh Hinde, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Waldo. «Η συνεργασία με τη Walmart, μας επιτρέπει να μεγαλώσουμε την κοινότητά μας και να βοηθήσουμε να προωθήσουμε πολύ ευρύτερη συζήτηση σχετικά με τη σημασία της υγείας των ματιών και την ανάγκη για προσβάσιμες επιλογές όσον αφορά την οφθαλμική φροντίδα».

Η Waldo είπε ότι έχει δεσμευτεί να κάνει τη φροντίδα των ματιών ουσιαστικό μέρος της καθημερινής ζωής μέσω προσβάσιμων, υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Η Walmart λειτουργεί περισσότερα από 3.000 κέντρα όρασης σε εθνικό επίπεδο, επιτρέποντας στους πελάτες να συμπληρώνουν εύκολα συνταγές για συνταγογραφούμενα γυαλιά, γυαλιά ηλίου, γυαλιά ανάγνωσης και φακούς επαφής.

Πηγές:
https://drugstorenews.com/walmart-teams-waldo-offer-affordable-contact-lenses

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλαλούμ με το πρόγραμμα πρόληψης κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]