Ο Αθανάσιος Δεβλιώτης εξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ).
Τo νέο διoικητικό συμβoύλιo της ΕΟΟ, πoυ προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 9ης Απριλίου 2023, συγκρoτήθηκε σε Σώμα την Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023.
Μετά την ψηφοφορία μεταξύ των μελών του για την εκλογή προεδρείου προέκυψε η ακόλουθη σύvθεση:
- Πρόεδρος: Αθανάσιος Δεβλιώτης.
- Αντιπρόεδρος α': Αθανάσιος Υφαντής.
- Αντιπρόεδρος β': Βασίλειος Τσανίδης.
- Γενικός γραμματέας: Δημήτριος Κήττας.
- Ταμίας: Αντώνιος Καλλιφατίδης.
- Ειδικός γραμματέας: Δημήτριος Πάλλης.
Μέλη: Εμμανουήλ Βάρδας, Μαρία Μενενάκου, Βασίλειος Σταθόπουλος, Νικόλαος Διακογεωργίου, Νικόλαος Δέδες, Βασίλειος Κατσούλας, Νικόλαος Μαρουφίδης, Ιωάννης Τράπαλης, Παναγιώτης Μωραΐτης.
O εκλεγείς για δεύτερη θητεία, πρόεδρος της ΕΟΟ, κ. Αθ. Δεβλιώτης δήλωσε:
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους και να διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στις ανάγκες της ομοσπονδίας και των οδοντιάτρων της χώρας.
Ως Πρόεδρος της ΕΟΟ θέλω να υποσχεθώ ό,τι θα αξιοποιήσουμε όλους όσοι έχουν όραμα, ήθος και ενεργούν με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου μας, από όποια παράταξη και αν προέρχονται. Η ομοψυχία είναι η δύναμή μας. Η αναβάθμιση της επιστήμης και του επαγγέλματός μας και η στήριξη του οδοντιάτρου από τα χρόνια των σπουδών του μέχρι και την συνταξιοδότηση είναι οι κοινοί μας στόχοι".
Προσθέστε το iatronet.gr στο DiscoverΕιδήσεις υγείας σήμερα
Λαμία: Υπό έλεγχο η υπόθεση με τα κρούσματα σαλμονέλωσης
Η ακραία ζέστη μειώνει τα εισοδήματα και αυξάνει το κόστος ζωής για εκατομμύρια εργαζόμενους
Μικροβίωμα του εντέρου: Πού συμβάλλει και πώς επηρεάζεται από τη διατροφή
Οδοντόκρεμα από φύκια θα προλαμβάνει τη φθορά των δοντιών