Πρώτη προτεραιότητα πρέπει να αποτελέσει η βελτίωση της Υγείας για την επόμενη κυβέρνηση, σύμφωνα με το 67% των Ελλήνων.

Αυτό προκύπτει από πανελλαδική έρευνα κοινής γνώμης της εταιρείας "Κάπα Research", η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα και παρατίθεται πιο κάτω.

Μεγάλο ποσοστό των συμμετεχόντων έχει αρνητική άποψη για το έργο της απερχόμενης κυβέρνησης στην Υγεία.

Όπως δείχνει το παραπάνω γράφημα, το 31% των συμμετεχόντων έχουν θετική άποψη για το έργο της κυβέρνησης στην Υγεία, με το 68% να το χαρακτηρίζουν αρνητικό έως πολύ αρνητικό.

Σε σχέση με τους χειρισμούς της πανδημίας, το 42% έχει θετική άποψη για την κυβέρνηση και το 57% αρνητική.

Με βάση τα παραπάνω, το 67% των πολιτών ζητούν από την επόμενη κυβέρνηση να βάλει ως πρώτη προτεραιότητα τη βελτίωση του συστήματος Υγείας, ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ την αύξηση των συντάξεων (54%) και τη βελτίωση της Παιδείας (43%).

Δημ.Κ.

Πηγές:
Κάπα Research

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εκδήλωση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στον Πειραιά για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου
Ισχυρή παρουσία της Bayer Ελλάς στο 21ο Συνέδριο GVRS
ΕΟΦ: Νέα ανάκληση παρτίδων βρεφικού γάλακτος της Nestlé