Η Μπρουκ Σιλντς ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο. Το βιβλίο, το οποίο δεν έχει ακόμα τίτλο «θα εξερευνήσει με ειλικρίνεια την μετριοφροσύνη και τη δύναμη που έχουν τα γηρατειά» αναφέρει το αμερικανικό περιοδικό People.

«Η Μπρουκ Σιλντς υπήρξε ηγέτης, υπερασπίστρια και πρότυπο για γενιές γυναικών», αναφέρει σε δήλωσή της η εκδότρια Τζούλι Γουίλ. «Τώρα, καθώς όσοι από εμάς μεγαλώσαμε μαζί της πλοηγούμαστε στις αβεβαιότητες -και τις ευκαιρίες- της μέσης ηλικίας και μπορούμε να προσβλέπουμε σε μία ανάλογη προοπτική».

Το βιβλίο, που γράφτηκε από κοινού με τη συγγραφέα Ρέιτσελ Μπέρτσε, εξερευνά τη μέση ηλικία και όλα όσα έχει να προσφέρει, ειδικά στις γυναίκες.

«Θέλω να μάθω γιατί νιώθω ξαφνικά αυτό το κύμα δύναμης», δήλωσε η Σιλντς στο People. «Γιατί τελικά έχω το θάρρος να δοκιμάσω νέα πράγματα; Γιατί ο πολιτισμός μας αντιμετωπίζει τις γυναίκες "μιας ορισμένης ηλικίας" σαν να έχουν περάσει την ακμή τους, ενώ τόσοι άλλοι πολιτισμοί σέβονται τους μεγαλύτερους; Πώς μπορούμε να προσεγγίσουμε τη μέση ηλικία ως τη νέα αρχή που είναι πραγματικά, παρά ως την αρχή του τέλους;».

Και οι δύο συγγραφείς ελπίζουν ότι το βιβλίο θα ενθαρρύνει τις γυναίκες να εισέλθουν σε αυτή την περίοδο της ζωής τους «οπλισμένες με γνώση, χιούμορ και ενθουσιασμό».

«Είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου και περήφανη για το πόσο μακριά έχω φτάσει», λέει η ηθοποιός και προσθέτει: «...και ακόμα συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα που θέλω να κάνω».

Πηγές:
skai.gr, ΑΠΕ

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το γρήγορο περπάτημα προστατεύει από τον διαβήτη τύπου 2 [μελέτη]
Γιατί αξίζει να χρησιμοποιούμε σκόρδο στη μαγειρική μας
“Το ρεκόρ στην LDL χοληστερόλη”