Δύσκολη είναι η μάχη που δίνει ο Μπρους Γουίλις με την άνοια, όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ. 

Νωρίτερα φέτος, η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, μια μορφή άνοιας που μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στην επικοινωνία. Και όπως μοιράστηκε πρόσφατα η Έμα, η οποία μοιράζεται τα παιδιά Mabel, 11 και Evelyn, 9, με το αστέρι του Die Hard, το ταξίδι της υγείας του ήταν δύσκολο.

Μιλώντας στο E!News, είπε πως "αυτό που μαθαίνω είναι ότι η άνοια είναι δύσκολη. Είναι δύσκολο για το άτομο που διαγνώστηκε, είναι επίσης δύσκολο για την οικογένεια. Και αυτό δεν διαφέρει ούτε για τον Μπρους, ούτε για εμένα, ούτε για τα κορίτσια μας. Όταν λένε ότι αυτή είναι μια οικογενειακή ασθένεια, είναι πραγματικ

 Όπως εξήγησε η Έμμα, η εκμάθηση των λεπτομερειών για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού "ήταν η ευλογία και η κατάρα".

"Το να καταλάβω επιτέλους τι συνέβαινε, ώστε να μπορέσω να αποδεχτώ αυτό που είναι, δεν το κάνει λιγότερο οδυνηρό", σημειώνει, για να εξηγήσει: "Αλλά και μόνο το να γνωρίζεις τι συμβαίνει στον Μπρους το κάνει λίγο πιο εύκολο".

Όταν ρωτήθηκε αν ο 68χρονος Μπρους γνώριζε τη μάχη με την υγεία του, η Έμμα πρόσθεσε: "Είναι δύσκολο να το ξέρεις".

Η οικογένεια του σταρ εκτιμά πως "πάντα πίστευε στη χρήση της φωνής του στον κόσμο για να βοηθήσει τους άλλους".

Πηγές:
E! News

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πάσχα: Συνήθη λάθη που προκαλούν προβλήματα υγείας
Ο διπλός "Μαραθώνιος" των παιδιάτρων της Β. Ελλάδας με...τερματισμό τη Μαδαγασκάρη
Η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ψηφιακή Δεκαετία