Ο πολυθρύλητος Βρετανός μουσικός, Ozzy Osbourne, ο οποίος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση υγείας, δηλώνει ότι θέλει να δώσει τουλάχιστον μία ακόμη συναυλία για τους θαυμαστές του.

"Μου είναι πιστοί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μου γράφουν, ξέρουν τα πάντα για τα σκυλιά μου. Είναι η μεγάλη μου οικογένεια", δήλωσε ο 74χρονος στο βρετανικό μουσικό περιοδικό "Rolling Stone".

Ο Ozzy δεν μπορεί πλέον να εμφανίζεται τακτικά. Τώρα θέλει απλώς να είναι αρκετά υγιής ώστε να παίξει τουλάχιστον μία συναυλία όπου θα μπορεί να πει ευχαριστώ για τη ζωή του. "Γι' αυτό εργάζομαι και αν τελικά πεθάνω, να πεθάνω ευτυχισμένος".

Η ηγετική μορφή των Black Sabbath είχε ακυρώσει τον Φεβρουάριο την προγραμματισμένη από καιρό και επανειλημμένα αναβληθείσα περιοδεία του στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο για λόγους υγείας - και έκανε την επανεμφάνισή του σε ένα φεστιβάλ στην Καλιφόρνια τον Οκτώβριο.

Τον Σεπτέμβριο είχε δηλώσει στο περιοδικό "Metal Hammer" ότι ήθελε να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ και στη συνέχεια να βγει σε περιοδεία.

Ο Βρετανός είχε δημοσιοποιήσει τη νόσο του Πάρκινσον, είχε ήδη υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις και είχε νοσήσει από CoViD. Είπε επίσης στο "Rolling Stone" ότι ένας όγκος είχε ανακαλυφθεί και αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στη σπονδυλική του στήλη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Φαρμακευτική δηλητηρίαση στην παιδική ηλικία
Πώς οι τροφές επηρεάζουν την περίοδο
ECDC: Πρώιμο κρούσμα λοίμωξης από ιό Δυτικού Νείλου στην Ισπανία - Τι γίνεται στην Ελλάδα