Ένας βιοχάκερ που ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να αντιστρέψει τη βιολογική του ηλικία, αποκάλυψε τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης διαδικασίας που ονομάστηκε "project baby face".

Ο Bryan Johnson συμμετέχει σε ένα μακρύ και έντονο πειραματικό ιατρικό πρόγραμμα, ξοδεύοντας 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να προσπαθήσει να αντιστρέψει τη βιολογική του ηλικία.

Είτε ακολουθεί αυστηρή δίαιτα είτε χρησιμοποιεί το αίμα του γιου του, ο Τζόνσον κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει το σώμα του όσο το δυνατόν πιο νέο.

Πρόσφατα, ο 46χρονος αποκάλυψε ακόμη και τα αποτελέσματα της "επώδυνης" θεραπείας σοκ που έκανε στο πέος του σε όλα τα σημεία.

Τώρα, ο Johnson αποκάλυψε τα τρομακτικά αποτελέσματα του "project baby face"» δημοσιεύοντας μια selfie στους οπαδούς του στα social media τη Δευτέρα (27 Νοεμβρίου).

Το επόμενο μέρος των προσπαθειών του να μοιάζει με έναν 18χρονο βλέπει τη συρρίκνωση του "όγκου του προσώπου", προκειμένου να τον κάνει να φαίνεται νεότερος, σύμφωνα με τον ίδιο.

"Έγινα πολύ αδύνατος τον πρώτο χρόνο του Blueprint και έχασα πολύ όγκο στο πρόσωπο", έγραψε ο Johnson στον λογαριασμό του X.

Αντιδράσεις

Πολλοί από τους οπαδούς του Τζόνσον έχουν συρρέει από τότε στην ενότητα σχολίων της ανάρτησης και είναι ασφαλές να πούμε ότι η αντίδραση είναι πολύ ανάμεικτη.

"Είναι εκπληκτικό που δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου όπως σε βλέπουν οι άλλοι", έγραψε ένας χρήστης του X.

Αυτό οδήγησε τον Τζόνσον να ανταποκριθεί, λέγοντας: "Με ενδιαφέρει τι σκέφτεται ο 25ος αιώνας για μένα".

"Μοιάζει κυριολεκτικά στην ηλικία του. Φαίνεται κουρασμένος", έγραψε ένας άλλος.

Άλλοι παρατήρησαν πώς τα μαλλιά του Τζόνσον φαίνονται διαφορετικά, ενώ άλλοι συμφώνησαν ότι φαίνεται νεότερος ως αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Απόδοση 18χρονου

Σε ένα περίεργο βίντεο στο Instagram, ο Jonhson ρώτησε: "Μπορεί ένας 46χρονος άνδρας να αναγεννήσει το πέος του ώστε να έχει τα χαρακτηριστικά απόδοσης ενός 18χρονου; Όχι απλώς μια σκληρή κουβέντα, αλλά μπορείς να έχεις ένα λειτουργικό πέος ίσο με ένα 18χρονο";

Συνέχισε εξηγώντας: "Ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε σε αυτήν την αναζωογόνηση, είναι επειδή εξετάζουμε κάθε όργανο ολόκληρου του σώματος".

"Το αναπαραγωγικό σας σύστημα είναι εξίσου σημαντικό με την καρδιά και τους πνεύμονές σας και το συκώτι σας".

Ο βιοχάκερ διευκρίνισε ότι ενώ πολλοί άνθρωποι σκέφτονται κυρίως το μέγεθος όταν έρχεται εκεί, υπάρχουν στην πραγματικότητα μια σειρά από σκέψεις που πρέπει να έχουμε κατά νου.

"Πολλοί άνθρωποι μιλούν για το μέγεθος του πέους σας, όπως πόσο μεγάλο είναι το πέος σας, αλλά πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε ποια είναι η ροή, ποια είναι η ταχύτητα ούρησης, ποιες είναι οι αλληλεπιδράσεις σας", πρόσθεσε.

Τι είναι το βιοχάκινγκ

Το βιοχάκινγκ είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει διάφορες συμβουλές για βελτίωση της ικανότητας του σώματος να λειτουργεί με μέγιστη απόδοση και ίσως ακόμη και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Ενώ ορισμένες μορφές βιοχάκινγκ μπορεί να φαίνονται ακραίες, μορφές όπως ο διαλογισμός και η διαλείπουσα νηστεία είναι αρκετά συνηθισμένες και δοκιμασμένες στο χρόνο, με εκτεταμένη έρευνα να υποστηρίζει τη χρήση τους. Το νέο, ωστόσο, είναι η κίνηση πίσω από αυτή τη συνολική αναζήτηση για καλύτερη βιολογική λειτουργία.

Πηγές:
Unilad

Ειδήσεις υγείας σήμερα
HΠΑ: Οι τιμές των συνταγογραφούμενων φαρμάκων αυξήθηκαν κατά 40% την τελευταία δεκαετία
Ηλιακό έγκαυμα:  Πώς θα θεραπευτώ γρηγορότερα
Καρδιακή προσβολή: Οι άντρες ή οι γυναίκες χάνουν περισσότερα χρόνια;