Το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών (ΠΕΟΟ) θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1-2 Ιουνίου 2024  στην Αθήνα με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο «Crowne Plaza Athens City Center» (Μιχαλακοπούλου 50, 115 28 Αθήνα) και  χαρακτηρίζεται από υψηλό  επίπεδο θεματολογίας και συμμετεχόντων.

Με το σύνθημα «Βλέποντας Μπροστά»,το συνέδριο σηματοδοτεί όχι μόνο τη συνέχεια μιας μακράς παράδοσης επιστημονικής αριστείας και επαγγελματικής εξέλιξης αλλά και την εορταστική συγκέντρωση για τα 100 χρόνια λειτουργίας της Ένωσης. Από το 1924, η ΠΕΟΟ  έχει αφιερωθεί στην προαγωγή της υγείας των ματιών, στηρίζοντας τους επαγγελματίες του κλάδου με γνώση, εκπαίδευση και δίκτυα συνεργασίας.

Αυτή την χρονιά, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυσή της, το Συνέδριο αναμένεται να αποτελέσει ένα φάρο γνώσης και εμπειρίας, φωτίζοντας τις νέες διαδρομές που προσφέρονται στους επαγγελματίες οπτικούς- οπτομέτρες.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου  περιλαμβάνει θεματολογία όπως ο ρόλος της ΑΙ στη Οπτομετρία, τα σύγχρονα προβλήματα οπτικής, οι  καινοτόμες προσεγγίσεις, ο ρόλος του οπτικού-οπτομέτρη στην ελληνική πραγματικότητα, οι προκλήσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου αλλά και μια ιστορική αναδρομή των 100 χρόνων Οπτικής και Οπτομετρίας στην Ελλάδα.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς θα διατηρώ τα επίπεδα ενέργειάς μου υψηλά
Αλήθειες και ψέματα για την αφυδάτωση
20 χρόνια κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου