Μερίδες συνταγής: 4

Συστατικά

8 μέτρια κρεμμύδια
2 καρότα
200 γρ. Cottage cheese
2 κουταλιές σούπας τριμμένη φρυγανιά
2 κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αβγό
μοσχοκάρυδο
1 κουταλιά γλυκού κύμινο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
αλάτι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 260 kcal
Πρωτεΐνη: 12,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 19 γρ.
Λίπος: 18,5 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.

Οδηγίες

Καθαρίστε προσεκτικά τα κρεμμύδια και βάλτε τα να βράσουν σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Αφαιρέστε τα πριν μαλακώσουν. Αδεάστε το εσωτερικό τους με ένα κουταλάκι. Το εσωτερικό των κρεμμυδιών που αφαιρέσατε, τοποθετείται σε σκεύος μαζί με το Cottage cheese, την παρμεζάνα, το αβγό, το μοσχοκάρυδο και το κύμινο.

Αναμιγνύετε, και στη συνέχεια γεμίζετε τα κρεμμύδια με το παραπάνω μείγμα. Ψήστε τα κρεμμύδια σε φούρνο μέχρι να ροδίσουν.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας