Υλικά

  • 1 μεγάλο κοτόπουλο
  • (κομμένο σε κομμάτια χωρίς πέτσα)
  • Χυμός 2 λεμονιών
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • λίγο λάδι
  • αλάτι, πιπέρι
  • ρίγανη

Προετοιμασία
Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ανοιχτή κατσαρόλα.

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη.

Ψήνουμε το κοτόπουλο για περίπου μία ώρα.

Θα μείνει λίγο ζουμάκι με το οποίο θα περιχύσουμε το κοτόπουλο όταν το σερβίρουμε.

Σημ.: Είναι πολύ υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, κάνει και για δίαιτα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Καρκίνος μαστού:  Πώς επιδρά στη σωματική και ψυχική ευεξία η σχέση της γυναίκας με τον σύντροφο