Υλικά

  • 1 μεγάλο κοτόπουλο (κομμένο σε κομμάτια)
  • Χυμός 2 λεμονιών
  • ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία
Σε ένα ταψί ή πυρέξ τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου, τα οποία αλατοπιπερώνουμε και τα περνάμε με λεπτό στρώμα μουστάρδας.

Ρίχνουμε το χυμό των λεμονιών και το ελαιόλαδο.

Ψήνουμε στους 200ο σε φούρνο προθερμασμένο για περίπου 1 ώρα.

Το κοτόπουλο πρέπει να ροδοκοκκινήσει.

Παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί να ρίξουμε ½ φλυτζάνι νερό (όχι πολύ πρέπει να μείνει με το λαδάκι του).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ιταλία: η Mελόνι βάζει εμπόδια στις αμβλώσεις
Β. Παπαλιάγκας: Αλτσχάιμερ, γνωστική έκπτωση και το αναμενόμενο νέο φάρμακο
ΥΓΕΙΑ: Επιτυχημένη και σχεδόν αναίμακτη αρθροπλαστική ισχίου σε ασθενή με σοβαρή οικογενή αιμορραγική διάθεση