Υλικά 

  • 1 κοτόπουλο
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 κουνουπίδι, μόνο οι τούφες, όχι τα κοτσάνια
  • αλάτι-πιπέρι
  • ½ φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο
  • 500 γραμ. σπαγγετίνη

Προετοιμασία
Βράζουμε το κοτόπουλο, το ξεκοκαλίζουμε και το κομματιάζουμε. Κρατάμε το ζωμό του.

Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το αραβοσιτέλαιο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Τα βγάζουμε και βάζουμε το κουνουπίδι για 2-3 λεπτά.

Το βγάζουμε και βάζουμε τα καρότα και την πιπεριά.

Ξαναρίχνουμε όλα τα λαχανικά μαζί και το κομμένο κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε τη φωτιά.

Το αφήνουμε πάνω για 5 λεπτά.

Σε μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε 6-7 φλιτζάνια από το ζωμό της κότας.

Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τη σπαγγετίνη και βράζουμε μέχρι να απορροφηθεί όλος ο ζωμός.

Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε και το μείγμα των λαχανικών πάνω στο σπαγγέτι.

Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Είναι ένας θαυμάσιος συνδυασμός κρέατος, λαχανικών και πάστας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή