Μερίδες συνταγής: 4

Συστατικά

400 γρ. μεγάλα μανιτάρια
200 γρ. ημίπαχη μοτσαρέλα
1 κουταλιά γλυκού τριμμένο σκόρδο
2 τριμμένες φρυγανιές
Αλάτι και μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 135 kcal
Πρωτεΐνη: 9 γρ.
Υδατάνθρακες: 4,5 γρ.
Λίπος: 10 γρ.
Φυτικές Ίνες: 0,9 γρ.

Οδηγίες

Προθερμένετε τον φούρνο στους 180 οC. Κόψτε τα μανιτάρια στα δύο και με ένα κουταλάκι αφαιρέστε το εσωτερικό τους. Κρατήστε το εσωτερικό των μανιταριών και αναμίξτε το με τις τριμμένες φρυγανιές, το σκόρδο και τη μοτσαρέλα.

Τοποθετήστε τα μανιτάρια σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και προσθέστε το ελαιόλαδο. Γεμίστε τα μανιτάρια με το μείγμα μοτσαρέλας και τοποθετήστε το ταψί στο φούρνο και αφήστε το για περίπου 20 λεπτά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα
Απολαύστε το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε