Μερίδες Συνταγής: 4

Συστατικά

230 γρ. πολύ άπαχο φιλέτο μοσχαριού
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κουταλιές σούπας ρίγανη
130 γρ. μανιτάρια
350 γρ. πολτός τομάτας
240 γρ.

μακαρόνια μαγειρεμένα

Οδηγίες

Σε αντικολλητικό σκεύος σωτάρετε το κομμένο φιλέτο μοσχαριού με το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέστε τη ρίγανη και αλάτι. Μετά από 10 λεπτά προσθέστε και τα μανιτάρια. Όταν το κρέας είναι ψημένο προσθέστε τον πολτό τομάτας και αφήστε το μείγμα για άλλα 3 λεπτά στη φωτιά.

Σερβίρετε τα μακαρόνια και προσθέστε τη σάλτσα. Συνδυάστε το πιάτο με φρεσκοκομμένη τομάτα.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: ¼ συνταγής
Θερμίδες: 505 kcal
Πρωτεΐνη: 30 γρ.
Υδατάνθρακες: 70 γρ.
Λίπος: 11 γρ.
Φυτικές Ίνες: 7 γρ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Λόγοι για να πιάσετε όντως τον Μάη και να βγείτε από το σπίτι
Υπέρταση: Πτώσεις και κατάγματα μετά την έναρξη ή εντατικοποίηση της θεραπείας
Πώς να κάψω περισσότερες θερμίδες περπατώντας