Μερίδες συνταγής: 6

Συστατικά

6 μεσαίες αραβικές πίτες
6 φέτες (25 γρ. η μία) βραστή γαλοπούλα
1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
2 κούπες ψιλοκομμένα μανιτάρια
2 κούπες φρέσκα ψιλοκομμένα σπαράγγια
2/3 κούπας τριμμένο κασέρι light
1/3 κούπας Cottage cheese
2 αυγά

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 συνταγής
Θερμίδες: 305 kcal
Πρωτεΐνη: 14 γρ.
Υδατάνθρακες: 13,5 γρ.
Λίπος: 20 γρ.
Φυτικές Ίνες: 1 γρ.

Οδηγίες

Βράστε τα σπαράγγια σε ελαφρώς αλατισμένο νερό. Σε αντικολλητικό σκεύος ψήστε (χωρίς λάδι) το κρεμμύδι και μετά από λίγο προσθέστε τα μανιτάρια. Κατόπιν προσθέστε τα σπαράγγια, το κασέρι και το Cottage cheese και αφήστε τα για λίγα λεπτά.

Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπωλ μαζί με αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι. Προαιρετικά προσθέστε λίγες κουταλιές κρέμα γάλακτος light. Ρίξτε το μείγμα αυγού στο μείγμα με τα λαχανικά και τα τυριά και ανακατέψτε. Γεμίστε τις αραβικές πίτες και ψήστε τις για λίγα λεπτά.


Πηγές:
www.nutrimed.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε
Πώς να φροντίσουμε την  ψυχική μας υγεία το Πάσχα
Πάσχα: Συνήθη λάθη που προκαλούν προβλήματα υγείας