Μερίδες Συνταγής: 6

Συστατικά

4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κούπα ωμό άγριο ρύζι
2 κούπες νερό
1 κουταλάκι γλυκού μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 φακελάκι σαφράν (για 6 μερίδες)
2 κουταλιές σούπας δεντρολίβανο
Αλάτι και πιπέρι
1 κούπα ωμός αρακάς και καλαμπόκι

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα: 1/6 Συνταγής
Θερμίδες: 218 kcal
Πρωτεΐνη: 3 γρ.
Υδατάνθρακες: 34 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές Ίνες: 2 γρ.

Οδηγίες

Σε αντικολλητικό σκεύος τσιγαρίστε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέστε το καλαμπόκι και τον αρακά σε μέτρια φωτιά για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, στο ίδιο σκεύος ρίξτε το ρύζι και το νερό. Προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά στο αντικολλητικό σκεύος και μείωστε τη θερμοκρασία.

Αφήστε το ριζότο να μαγειρευτεί σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές για ασφαλή κατανάλωση αλκοόλ το Πάσχα
Απολαύστε το γιορτινό τραπέζι του Πάσχα χωρίς καούρα και δυσπεψία
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε