Υλικά για 4 άτομα

600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (4 φιλέτα)
150 γρ.κόκκινα μήλα (καθαρισμένο ψιλοκομμένο)
100 γρ. κόκκινο λάχανο (τριμμένο)
100 γρ. λάχανο (τριμμένο)
½ μαρούλι (ψιλοκομμένο)
200 γρ. καρότα (τριμμένα)
50 γρ.

καρύδια
2 φύλλα δάφνης
50 ml ελαιόλαδο
χυμό από 1 λεμόνι
αλάτι – 5 γρ πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

Σε ένα κατσαρολάκι με νερό, βράζω τα φιλέτα κοτόπουλου μαζί με τα δαφνόφυλλα για 25 περίπου λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
Όταν είναι έτοιμα, τα αφήνω να κρυώσουν μέσα στο ίδιο νερό που έχουν βράσει και τα ψιλοκόβω.
Σε μια λεκάνη ανακατεύω τα μήλα, με τα λαχανικά, τα καρύδια, το κοτόπουλο, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνω.


Αφήνω σκεπασμένο το φαγητό μου να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.

Χρόνος προετοιμασίας : 25’
Χρόνος μαγειρέματος : 1ώρα και 30 λεπτά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κ. Γουργουλιάνης: Αφρικανική σκόνη, δυνητικοί κίνδυνοι, τρόποι προφύλαξης
Οδηγίες των πνευμονολόγων για προστασία από την αφρικανική σκόνη
Εμφυτεύσιμες μπαταρίες μπορούν να λειτουργούν με το οξυγόνο του οργανισμού!