Υλικά για 4 άτομα
500 ml ξινόγαλο
150 γρ. μούσλι με αποξηραμένα φρούτα
250 γρ.ακτινίδια
40 ml μέλι
100 ml χυμό πορτοκαλιού (σουρωμένο)
Εκτέλεση
Καθαρίζω τα ακτινίδια και τα κόβω σε ομοιόμορφες φέτες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω τον χυμό από το πορτοκάλι και το μέλι και τον ζεσταίνω μέχρι να λιώσει το μέλι και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτω μέσα στο μείγμα το ακτινίδιο και το αφήνω να μαριναριστεί για τουλάχιστον μια ώρα.
Μοιράζω όλα τα υλικά, ομοιόμορφα ποσοτικά, σε μπολάκια.
Σερβίρω.
Χρόνος προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:10 λεπτά
Από τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, 553 εντοπίζονται στην Αττική και 111 στη Θεσσαλονίκη.... Περισσότερα »
Οι επιπτώσεις σε νοσηλείες έχουν ήδη εκδηλωθεί, ενώ σε θανάτους αναμένεται να φανούν τις επόμενες εβδομάδες.... Περισσότερα »
Είναι προτιμότερο να λειτουργήσουν τα καταστήματα υπό προϋποθέσεις, από το κάθονται στα παγκάκια, ο ένας δίπλα στον άλλο.... Περισσότερα »
Πόσο είναι, αλήθεια, μια μερίδα από το οτιδήποτε; Προσπαθούμε να εξηγήσουμε, ώστε να αποφεύγουμε τα πιο συνηθισμένα λάθη.... Περισσότερα »
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου 2021), ο Δρ Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, Γαστρεντερολόγος- Ηπατολόγος, Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ μας ... Δείτε το video