Υλικά για 4 άτομα

500 ml ξινόγαλο
150 γρ. μούσλι με αποξηραμένα φρούτα
250 γρ.ακτινίδια
40 ml μέλι
100 ml χυμό πορτοκαλιού (σουρωμένο)

Εκτέλεση

Καθαρίζω τα ακτινίδια και τα κόβω σε ομοιόμορφες φέτες. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω τον χυμό από το πορτοκάλι και το μέλι και τον ζεσταίνω μέχρι να λιώσει το μέλι και να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτω μέσα στο μείγμα το ακτινίδιο και το αφήνω να μαριναριστεί για τουλάχιστον μια ώρα.


Μοιράζω όλα τα υλικά, ομοιόμορφα ποσοτικά, σε μπολάκια.
Σερβίρω.

Χρόνος προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος:10 λεπτά