Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε η 3ήμερη εκδήλωση «ΤαιριάΖουμε στο Φάληρο» στις 2,3 και 4 Οκτωβρίου 2015, μια πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» και του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Kατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και τοπικούς φορείς.

Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε και τις 3 χρονιές στο νησί της Αίγινας υπό τον τίτλο «Ταιριάζουμε στην Αίγινα», ξεκίνησε το ταξίδι της με νέο σταθμό το Π. Φάληρο και επόμενο σταθμό για το 2016 το Δήμο Σπάρτης.

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβος Π. Φαλήρου, φωτίστηκε από τα ζωγραφισμένα χάρτινα φαναράκια τα οποία φιλοτέχνησαν μαθητές των τοπικών σχολείων. Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» κα Κατερίνα Γιαννακοπούλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας κα Βάσω Μαράκα οι οποίες ευχαρίστησαν τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους αλλά και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Εν συνεχεία, χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου κος Διονύσης Χατζηδάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Φωστηρόπουλος, οι οποίοι παρέδωσαν συμβολικά τη σημαία της εκδήλωσης στον Πρόεδρο του «Νομικού προσώπου Πολιτισμού,Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Σπάρτης» κ. Μανούσο Μανουσάκη, σηματοδοτώντας έτσι τη μεταφορά της για το 2016 στη πόλη της Σπάρτης. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου κ. Ανδρέας Δούμας, κ. Ιωάννης Γουλιέλμος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Φαλήρου κα Νέλλη Μαυρίδου και κα Χαρά Γιαννοπούλου. Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε η βράβευση της κας Ιωάννας Καρώνη Corporate & Public Affairs Manager της εταιρείας Teva Ηellas η οποία ήταν και ο μέγας χορηγός της εκδήλωσης, καθώς και η βράβευση του διευθύνοντα συμβούλου της Μαρίνας Φλοίσβου κ. Σταύρου Κατσικάδη. Επίσης, για την προσφορά τους τιμήθηκαν οι τοπικοί φορείς και τα σχολεία που συμμετείχαν στις δραστηριότητες.

Το Πρόγραμμα της εναρκτήριας ημέρας πλαισιώθηκε από μουσικοχορευτικά δρώμενα της ομάδας παραδοσιακών χορών του συλλόγου «ΑΛΜΑ» και από θεατρικό δρώμενο των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης. Παράλληλα οι φορείς και τα σωματεία του Π. Φαλήρου ενημέρωναν το κοινό για τις δράσεις τους.

Η τελευταία ημέρα του «ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ στο Φάληρο» ξεκίνησε με αγώνα δρόμου με μπαλόνια, στην οδό Αγ. Αλεξάνδρου στο Π. Φάληρο στον οποίο πρωτοστάτησε ο Δήμαρχος του Π.Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζιδάκης πλαισιωμένος από ανθρώπους κάθε ηλικίας τρέχοντας προς την ελπίδα για έναν ομορφότερο κόσμο και ολοκληρώθηκε με τη μεγάλη κλήρωση.