Το μεσημέρι της Παρασκευής, 24 Μαΐου 2019, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου αποτελούμενη από τον κ. Simon Missiri, Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα της Δ.Ο.Ε.Σ., τον κ. Elkhan Rahimov, Αναπληρωτή Περιφερειακό Διευθυντή της Δ.Ο.Ε.Σ. για την Ευρώπη και την κα Sofia Malmqvist, Αναπληρώτρια Επικεφαλής του Γραφείου της Δ.Ο.Ε.Σ. στην Ελλάδα - Συντονίστρια Προγραμμάτων της Δ.Ο.Ε.Σ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη στα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και θερμό "κλίμα", ο Dr. Αντώνιος Αυγερινός συνεχάρη τους κ.κ. Simon Missiri και Elkhan Rahimov για την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων ευχόμενος καλή επιτυχία στο απαιτητικό τους έργο.

Από την "πλευρά" τους οι κ.κ. Missiri και Rahimov έδωσαν συγχαρητήρια στον κ. Αυγερινό για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Ε.Ε.Σ., μετά τις αρχαιρεσίες της 31ης Μαρτίου 2019, εκφράζοντας την πεποίθησή τους ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός θα ξεπεράσει πολύ σύντομα τα προβλήματά του και άμεσα θα ξεκινήσει η διαδικασία για άρση της αναστολής του από τη Διεθνή Ομοσπονδία (Δ.Ο.Ε.Σ.).

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την πορεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με τον υποβληθέντα "οδικό χάρτη".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας