Αρχίζει την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου και ώρα 17:00, το Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Management Υπηρεσιών Υγείας (ΕΕΜΥΥ), με γενικό τίτλο "Σύστημα Υγείας και Γήρανση Πληθυσμού", στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν οι κοινωνικές, οικονομικές, οργανωτικές, τεχνολογικές και ιατρονοσηλευτικές διαστάσεις του προβλήματος αντιστροφής της δημογραφικής πυραμίδας στην Ελλάδα.

Στους 65 ομιλητές περιλαμβάνονται οι πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Γηριατρικής Εταιρείας Καθηγητής Athanase Benetos και της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας Καθηγητής Ιωάννης Καραϊτιανός, οι καθηγητές Πάνος Βάρδας, Κωνστ. Γουργουλιάνης, Παν. Σουρτζή, πολλοί ειδικοί εμπειρογνώμονες, γενικοί διευθυντές του υπουργείου Υγείας, διοικητές νοσοκομείων και μάχιμα στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα Υγείας και φροντίδας των ηλικιωμένων.

Οι εργασίες αποσκοπούν στη διατύπωση συμπερασμάτων για τη χάραξη πολιτικής διαχείρισης της μεγάλης αλλαγής που έχει συντελεσθεί στην ελληνική κοινωνία.

Η παρακολούθηση του τριήμερου συνεδρίου είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Το αναλυτικό Πρόγραμμα και σχετικές πληροφορίες παρατίθενται πιο κάτω.

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα