Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Κοιλιοκάκη: Παθοφυσιολογία και καθημερινά προβλήματα του πάσχοντα με τη νόσο» διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Ιουλίου, στις οκτώ το βράδυ (20:00) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μόνο μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου https://webtv.fsth.gr/ από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνό τους, καθώς και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους. Η ζωντανή μετάδοση θα είναι διαθέσιμη για όλους τους Έλληνες φαρμακοποιούς και οι ομιλίες θα παραμείνουν ανεβασμένες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για όσους θελήσουν να τις παρακολουθήσουν αργότερα.

Ομιλήτριες θα είναι η παιδογαστρεντερολόγος, αναπληρώτρια καθηγήτρια Παιδογαστρεντερολογίας ΑΠΘ Dr Μαρία Φωτουλάκη και η τέως Πρόεδρος του Συλλόγου «Δράση για την κοιλιοκάκη», νοσηλεύτρια Μαίρη Τσελεκίδου.

Προσθέστε το iatronet.gr στο Discover

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Χαλκιδική: Ο Μάρτιν βγήκε από τη ΜΕΘ και βρήκε τον γιατρό που τού έσωσε τη ζωή
Συνήθειες για να μεγαλώνουμε με υγεία
Ο εμβολιασμός κατά του RSV στην εγκυμοσύνη μείωσε τον κίνδυνο νοσηλείας στα βρέφη κατά 70% [μελέτη]