Η αντιφθειρική σειρά Laviten της Lavipharm υποδέχθηκε το φετινό φθινόπωρο με ενημερωτικές δράσεις και ελκυστικές προσφορές.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ημέρα του Αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώθηκε σε σχολεία και φροντιστήρια ξένων γλωσσών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα, κύκλος ενημέρωσης των γονέων και των παιδιών για την αντιφθειρική προστασία.

Μέσα από τη δράση αυτή, τόσο οι γονείς όσο και οι μαθητές του νηπιαγωγείου και του δημοτικού ενημερώθηκαν για τις ψείρες, τις κόνιδες και τις νύμφες και τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Εκτός από το ειδικό έντυπο υλικό που διανεμήθηκε, η ενέργεια συμπληρώθηκε από εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3€ σε κάθε αγορά Laviten NYDA, αλλά και από όμορφα, χρηστικά δώρα.

Όλα τα δώρα συνοδεύονταν από τον μαλλιαρό LAVIλέωντα, το νέο φίλο των παιδιών που τα προστατεύει από ψείρες και κόνιδες.

Η έκπτωση των 3€ ισχύει σε όλα τα φαρμακεία ακόμα και για όσους δεν επωφελήθηκαν του εκπτωτικού κουπονιού που διανεμήθηκε.

Το Laviten NYDA είναι ένα καινοτόμο, μη τοξικό, αντιφθειρικό υγρό σπρέι με αντλία, που εύκολα και γρήγορα, εξαφανίζει ψείρες, νύμφες και κόνιδες με μια και μόνο εφαρμογή! Χάρη στην ειδική σύνθεσή του με 2 τύπους Διμεθικόνης (είδος σιλικόνης), προκαλεί ακαριαίο θάνατο από ασφυξία σε ψείρες, νύμφες και κόνιδες με απόλυτη ασφάλεια για το παιδί.

Έτσι, δίνει λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης, μια κι έξω! Κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε 145 παιδιά (ηλικίας 5-15 ετών) με πολύ υψηλό ποσοστό εμφάνισης φθειρίασης και μη αναφερόμενη αντοχή σε κάποιο αντιφθειρικό προϊόν, τεκμηριώνουν επιστημονικά τη συγκριτική υπεροχή του Laviten NYDA σε αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ανεκτικότητα.

Για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα και φροντίδα των μαλλιών του παιδιού, χρησιμοποιείστε την ειδικά σχεδιασμένη αντιφθειρική σειρά Laviten της Lavipharm, η οποία αποτελείται εκτός από το Laviten NYDA, το Laviten Σαμπουάν με ευχάριστο άρωμα μανταρινιού που ξεμπερδεύει, απαλύνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, καθώς και το ειδικό μεταλλικό Laviten Χτενάκι.

Μετά το λούσιμο με σαμπουάν Laviten συστήνεται η χρήση της ανοξείδωτης χτένας Laviten, η οποία είναι ιδανική για την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Η αντιφθειρική σειρά Laviten καλύπτει τις ανάγκες για μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αντιφθειρική θεραπεία, ενώ παράλληλα δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση στα παιδιά.

Η σειρά Laviten πωλείται αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη": Νέα παράταση στην έναρξη λειτουργίας
Γεωργιάδης: Aυτοί που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά χειρουργεία είναι το 1%
Καταγγελία: Σοβαρότατη έλλειψη σε ψυχοθεραπευτικά και άλλα φάρμακα