Αυτή τη στιγμή οι επιλογές που έχουν οι μητέρες για να αντιμετωπίζουν τις ψείρες στα παιδιά τους είναι:

  • να χρησιμοποιήσουν προϊόντα με χημικά φθειροκτόνα που σκοτώνουν τις ψείρες αλλά μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες ενέργειες στα ίδια τα παιδιά.
  • να χρησιμοποιήσουν προϊόντα με αιθέρια έλαια, τα οποία αφήνουν για λίγα λεπτά στο κεφάλι του παιδιού και στη συνέχεια με ειδικό χτενάκι και μια επίπονη διαδικασία προσπαθούν να απομακρύνουν τις ψείρες από το τριχωτό της κεφαλής.
  • να χρησιμοποιήσουν ένα προϊόν με σιλικόνες, το οποίο προκαλεί ασφυξία και στη συνέχεια πνιγμό στις ψείρες.

Το Hedrin® είναι ένα επαναστατικό και πατενταρισμένο προϊόν, που περιέχει σιλικόνες οι οποίες είναι απολύτως ασφαλείς και για τη μητέρα και για το παιδί.

Η δράση του Hedrin® έχει τεκμηριωθεί από μία σειρά κλινικών μελετών που το καθιστά αποτελεσματικό, αξιόπιστο και ασφαλές αντιφθειρικό.

Η οικογένεια Hedrin® μεγάλωσε!

Eκτός από το γνωστό σας Hedrin® Plus, την πολύ αποτελεσματική original formula, που δρα σε 1 ώρα, τώρα κυκλοφορεί και το Νέο Hedrin® Plus που είναι κατάλληλο για περιπτώσεις συχνής επαναμόλυνσης και για μικρότερης ηλικίας παιδιά που δεν συνεργάζονται.

Σε τι διαφέρει το Νέο Hedrin® Plus από τα άλλα αντιφθειρικά;

Το Νέο Hedrin® Plus δρα χωρίς την παραμικρή χρήση των βλαβερών χημικών φθειροκτόνων αλλά με ένα πολύ έξυπνο μηχανισμό από σιλικόνες που «ξεγελούν» την ψείρα και παίρνουν άριστα σε 15 μόλις λεπτά:

  • Η μια σιλικόνη βοηθάει ώστε η λοσιόν να απλωθεί γρήγορα και εύκολα σε όλο το κεφάλι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την αποτελεσματικότητα της αγωγής και στη συνέχεια εξατμίζεται.
  • Το δεύτερο συστατικό, η Διμεθικόνη, που είναι πιο πυκνό διάλυμα, καλύπτει όλη την επιφάνεια της ψείρας, την ακινητοποιεί και η ψείρα δεν μπορεί να τραφεί. Ταυτόχρονα, η Διμεθικόνη εισχωρεί στους πόρους που έχει στην επιφάνειά της η ψείρα και τους μπλοκάρει με αποτέλεσμα η ψείρα να μην μπορεί να αποβάλλει τα υγρά της και τελικά να «σκάει». Χάρη στην υψηλή πυκνότητα της Διμεθικόνης, αυτή εισχωρεί πολύ βαθιά στους πόρους και εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα με ασφάλεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Το Νέο Hedrin® Plus περιέχει επίσης ένα ακόμη δραστικό συστατικό, το PenetrolTM, που εμποδίζει ειδικά την ανάπτυξη των αυγών και έτσι περιορίζει αποτελεσματικά την επέκταση της μόλυνσης στο τριχωτό της κεφαλής. Είναι ιδανικό στην περίπτωση έντονης μόλυνσης με αυγά ή σε συχνές επαναμολύνσεις.

Το Hedrin® είναι απόλυτα ασφαλές και κατάλληλο:

  • για όλη την οικογένεια, ακόμα και για μωρά 6 μηνών
  • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού
  • για παιδιά με άσθμα και έκζεμα
  • για να χρησιμοποιηθεί άφοβα πολλές φορές ακόμα και σε περίπτωση σύντομης επαναμόλυνσης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;
Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Gracell Biotechnologies Inc. από την AstraZeneca
Νεανικά ρευματικά νοσήματα: Αιτιολογία, νέες θεραπείες, ο ρόλος του παιδιάτρου