Το “Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas” υποδέχεται τη νέα σεζόν με δύο υπαίθριες δωρεάν συναντήσεις γιόγκα. Για να ξορκίσει τα άσχημα και να ενισχύσει τη θετική στάση απέναντι στη ζωή. Τη Δευτέρα 10/9 από τις 11:00 έως και τις 12:00 και την Τρίτη 11/9 18:00 με 19:00 η Σοφία Φώτεινα, υπεύθυνη του «Καφέ Σχολειό», μας περιμένει στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο με λυτρωτικές ανάσες και ασάνες που θα μας φέρουν πιο κοντά.

Οι δύο αυτές συναντήσεις είναι αφιερωμένες στους γονείς και τα παιδιά τους, όλων των ηλικιών- ακόμη και μωρά. Η Σοφία Φώτεινα σημειώνει σχετικά: «Δεν χρειάζεται να πούμε λόγια στα παιδιά και να αναπτύξουμε θεωρίες. Όταν τα παιδιά μάς βλέπουν να κάνουμε κάτι ή να μην κάνουμε τίποτα, θέλουν αυτομάτως να μας μιμηθούν. Σε αυτές τις δύο υπαίθριες συναντήσεις θα ζωγραφίσουμε μάνταλα, θα κινηθούμε συντονισμένα με ασκήσεις της γιόγκα, σε συνδυασμό με αναπνοές, θα έρθουμε σε επαφή με το παιδί αλλά και με τη φύση και θα ολοκληρώσουμε με μια μεγάλη “γιογκαλιά”. Όλα, μια μικρογραφία ενός μαθήματος γιόγκα, σαν αυτά που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο στο Καφέ Σχολειό. Είμαι βέβαιη ότι θα το χαρείτε και εσείς και τα παιδιά. Άλλωστε, πόσες ευκαιρίες μας δίνονται σήμερα να κάνουμε κάτι ουσιαστικό μαζί τους;»

Είσοδος δωρεάν. Φέρτε μαζί σας το στρωματάκι σας ή μια φλις κουβέρτα. Στο τέλος κάθε συνάντησης σας περιμένει μια μικρή έκπληξη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μήπως τρώω πολύ γρήγορα;
Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Καρδιακή ανεπάρκεια & συννοσηρότητες''