Το Body in Balance, το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας, που εκπέμπει στην πλατφόρμα της COSMOTE TV, διοργανώνει από αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως και τα τέλη Μαΐου 2019, τα Body in Balance Weekends, στο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια άσκησης, ψυχολογίας και διατροφής, για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας, από τους καλύτερους trainers, instructors και Σεφ στο είδος τους, συνεργάτες του καναλιού Body in Balance. Απολαμβάνουμε ακόμα θαλασσοθεραπεία στη μοναδική πισίνα του Dolce Attica Riviera και αναζωογονητικές θεραπείες από την Aegeo Spa, για να χαλαρώνουμε μετά από την άσκηση και τα σεμινάρια.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 15-16 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε με την Master trainer Τάνια Μεϊμαρίδη, η οποία έκανε motivational fitness, ένα ταξίδι στο σώμα, που ενεργοποίησε τους συμμετέχοντες και τους βοήθησε να έχουν καλύτερη φυσική κατάσταση. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί της για τα οφέλη της άσκησης. Είδαν πώς βελτιώνεται η ψυχική και σωματική τους κατάσταση μέσω της ελεύθερης κίνησης και της άσκησης. Με απλά βήματα, τους έδειξε πώς μπορεί ο καθένας να παραμένει συνδεδεμένος με το σώμα του.

 

 

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Προβελέγγιος, καθηγητής φυσικής αγωγής και ιδρυτής του YOGA & BUDO CENTER, έκανε ένα καταπληκτικό μάθημα Raja Yoga και μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες τα μυστικά του διαλογισμού, για εξισορρόπηση νού και σώματος.

 

Την Κυριακή, στο βιωματικό σεμινάριο διατροφής, ο Esco Essence ετοίμασε ενεργειακά φαγητά, νόστιμα και υγιεινά. Οι συμμετέχοντες ετοίμασαν μια σαλάτα πλούσια σε υπερτροφές και βιταμίνες, την οποία απόλαυσαν στη συνέχεια. Ο γνωστός Σεφ της Plant Kingdom, έδωσε χρήσιμες συμβουλές υγιεινής διατροφής.

 

 

Τα  Body in Balance Weekends συνεχίζονται και τη νέα Χρονιά!

Σας εύχονται  Χρόνια Πολλά με Υγεία, Ευημερία και πολλή Ενέργεια.

 

Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου 2019

 

EMPOWERMENT WEEKEND

 

Zen Center:

Κωσταντίνος Σγουμπόπουλος

“Εισαγωγή στο Zen και διαλογισμός”

Ώρες Σεμιναρίου Σάββατο: 18:30 - 20:30

 

Kundalini Yoga:

Vasken Knouni

«Ισορροπία και ηρεμία με ηχητική δόνηση και άσκηση»
Ώρες Σεμιναρίου Σάββατο: 16.00 - 18.00

«Kundalini Yoga για δημιουργικότητα και ευημερία»

Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή:16:00 - 17:30

 

Vegan Macrobiotic nutrition:

 Σταύρος Καραγιλάνης

«Διατροφή που ενεργοποιεί τον οργανισμό»

Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή: 11:00 - 13:30

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.bodyinbalance.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 6231508, 694 6704777

Για κρατήσεις επισκεφτείτε το www.dolceatticariviera.com ή καλέστε στο τηλέφωνο: 22940 071000.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα