Το ΙΑΣΩ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εμμηνόπαυσης προσφέρει έλεγχο εμμηνόπαυσης ο οποίος περιλαμβάνει ορμονολογικές εξετάσεις (FSH, LH, Οιστραδιόλη) και Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας στην τιμή των 55€.
Η εμμηνόπαυση αποτελεί ένα φυσιολογικό στάδιο στη ζωή κάθε γυναίκας. Συμβαίνει όταν έχει σταματήσει η περίοδος για διάστημα 12 μηνών. Συνήθως συμβαίνει μεταξύ 45 και 55 ετών, καθώς τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται.
Τα συνηθισμένα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης όπως οι εξάψεις, η χαμηλή διάθεση και η μειωμένη σεξουαλική επιθυμία μπορεί να ξεκινήσουν μήνες ή και χρόνια πριν από την οριστική εμμηνόπαυση και να διαρκέσουν περίπου 4 χρόνια μετά την τελευταία περίοδο ή και περισσότερο.
Οι εξετάσεις για τον έλεγχο της εμμηνόπαυσης πραγματοποιούνται στον -2 όροφο του ΙΑΣΩ, Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 17:00 χωρίς ραντεβού και η προσφορά ισχύει έως 30/11/2020.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Γρήγορη ή σταδιακή απώλεια βάρους προλαμβάνει την επαναπρόσληψη κιλών; [μελέτη]
Γιατί η κηπουρική είναι τόσο ωφέλιμη για το σώμα
Επίσκεψη Προέδρου ΙΣΑ στο ΚΑΤ: Προτεραιότητα η ποιοτική φροντίδα των ασθενών