Προμηθευτείτε τώρα το εύχρηστο και αποτελεσματικό προϊόν κατά των ψειρών, Laviten NYDA, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου από τη Lavipharm, στην προνομιακή τιμή των 12 €.

Το Laviten NYDA είναι ένα καινοτόμο αντιφθειρικό υγρό σπρέι με αντλία, μη τοξικό, που εύκολα και γρήγορα, εξαφανίζει ψείρες, νύμφες και κόνιδες με μια και μόνο εφαρμογή! Χάρη στην ειδική σύνθεσή του με 2 τύπους Διμεθικόνης (είδος σιλικόνης), προκαλεί ακαριαίο θάνατο από ασφυξία σε ψείρες, νύμφες και κόνιδες με απόλυτη ασφάλεια για το παιδί.

Έτσι δίνει λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης, μια κι έξω!

Κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε 145 παιδιά (ηλικίας 5-15 ετών) με πολύ υψηλό ποσοστό εμφάνισης φθειρίασης και μη αναφερόμενη αντοχή σε κάποιο αντιφθειρικό προϊόν, τεκμηριώνουν επιστημονικά τη συγκριτική υπεροχή του σε αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ανεκτικότητα.

Το Laviten NYDA είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Lavipharm με τη γερμανική φαρμακευτική εταιρεία Pohl Boskamp, η οποία κυκλοφορεί εδώ και χρόνια το καταξιωμένο NYDA σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα και φροντίδα των μαλλιών του παιδιού, χρησιμοποιείστε την ειδικά σχεδιασμένη αντιφθειρική σειρά Laviten της Lavipharm, η οποία αποτελείται εκτός από το Laviten NYDA, το Laviten Σαμπουάν και το Laviten Χτενάκι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ογκολογικό "Μ. Βαρδινογιάννη": Νέα παράταση στην έναρξη λειτουργίας
Γεωργιάδης: Aυτοί που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά χειρουργεία είναι το 1%
Καταγγελία: Σοβαρότατη έλλειψη σε ψυχοθεραπευτικά και άλλα φάρμακα