Η Frezyderm, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία των μικρών μας φίλων, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή με φυτικά συστατικά, το Lice Free Set, το οποίο αποτελείται από το Lice Free Shampoo, τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας.

Το Lice Free Set είναι απόλυτα ασφαλές για το κεφαλάκι των παιδιών, χωρίς τοξικά βιοκτόνα και συντηρητικά Parabens, ενώ ως Ιατροτεχνολογικό Βοήθημα, λειτουργεί με μηχανικό τρόπο για την απομάκρυνση της ψείρας και εξασφαλίζει τη μη απορρόφηση των συστατικών του από τον οργανισμό.

Η εκτεταμένη χρήση φθειροκτόνων και αντιφθειρικών σκευασμάτων τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει τις ψείρες στην ανάπτυξη μηχανισμών αντοχής στα διάφορα χημικά συστατικά που περιέχουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται και η δράση τους.

Η αποτελεσματικότητα, όμως, του Lice Free Set στηρίζεται στα αιθέρια έλαια από Tea Tree, γεράνι και λεβάντα και στα φυτικά εκχυλίσματα Καλέντουλας και Acetum, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά που περιέχει, τα οποία αντιμετωπίζουν και απομακρύνουν τις ψείρες με φυσικό τρόπο.

Η δράση του Lice Free Set, λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό.

Συγκεκριμένα, το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί.

Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα. Παράλληλα, το Lice Free Set καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και χάρη στα Μικροσφαιρίδια που περιέχει, ως φορείς των συστατικών, προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά την έκπλυση του προϊόντος.

Το Lice Free Set είναι πολύ εύκολο στη χρήση και απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά για την εφαρμογή του.

Κατά το πρώτο στάδιο λούζουμε το κεφαλάκι του παιδιού με το Lice Free Shampoo και αφήνουμε τον ενεργό αφρό του να δράσει για 3 λεπτά.

Στη συνέχεια και αφού ξεπλύνουμε το σαμπουάν, εφαρμόζουμε τη Lice Free Lotion σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις ρίζες, στον αυχένα και στην περιοχή πίσω από τα αυτιά.

Κάνουμε ελαφρύ μασάζ, αφήνουμε έπειτα τη λοσιόν για 10 λεπτά, ώστε να ενεργήσουν τα συστατικά της και στη συνέχεια χτενίζουμε τα μαλλιά με το ειδικό χτενάκι, για να απομακρυνθούν από το τριχωτό και τα μαλλάκια οι ψείρες και οι κόνιδες.

H Lice Free Lotion παραμένει στα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Η αγωγή με το Lice Free Set επαναλαμβάνεται την 3η, την 7η, τη 10η και τη 14η ημέρα, αλλά συμπληρωματικά επιτρέπεται η χρήση της λοσιόν και της χτένας στα μεσοδιαστήματα της αγωγής.

Με το Frezyderm Lice Free Set απαλλάσσεται το κεφαλάκι του παιδιού από ψείρες και κόνιδες φυσικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Τα φάρμακα GLP-1RA για διαβήτη συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο πνευμονίας εξ εισροφήσεως μετά από ενδοσκόπηση [μελέτη]
Η παχυσαρκία στην παιδική ηλικία διπλασιάζει τις πιθανότητες για μελλοντική εμφάνιση πολλαπλής σκλήρυνσης [μελέτη]
Για τη σημασία της θρησκευτικότητας και της πνευματικότητας στην ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας μίλησε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης