H Ελλάδα όπως και πολλές χώρες της Ευρώπης ζουν τη δεύτερη καραντίνα. Η έξαρση του δεύτερου κύματος του κορωνοϊού, επανέφερε στην επιφάνεια τα προτερήματα της ιατρικής συμβουλευτικής από το κινητό σας. Με βάση τα στοιχεία της Dr. Button μόνο κατά τις πρώτες δέκα μέρες του Νοεμβρίου παρατηρήθηκε αύξηση εγγραφών στην πλατφόρμα του κινητού κατά 33%. Όλοι και περισσότεροι Έλληνες εμπιστεύονται την επικοινωνία, την αρχική διάγνωση του γιατρού τους και τις συμβουλές του από την ασφάλεια του σπιτιού τους, επιλέγοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Η Dr. Button, η πρώτη ελληνική εφαρμογή Τηλεϊατρικής σε κινητό τηλέφωνο και ηλεκτρονικό υπολογιστή έχοντας πλέον την εμπειρία από τη συνεργασία της με πέντε περιφέρειες (Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου) και τους ιατρικούς συλλόγους τους συνεχίζει να προσφέρει τις μοναδικές υπηρεσίες της στους Έλληνες και στις Ελληνίδες αλλά και σε άλλες δέκα χώρες διεθνώς (από την Γαλλία μέχρι τον Κονγκό, από την Ρουμανία μέχρι τη Νότιο Αφρική).

Αρχικά, με ένα εξειδικευμένο Chatbot, είναι εφικτός ένας δωρεάν πρώτος έλεγχος των συμπτωμάτων κορωνοϊού, προσαρμοσμένος μάλιστα στις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα, οι πολίτες μπορούν να συμβουλευτούν κάποιον από τους 500 γιατρούς, από περισσότερες των 30 ειδικοτήτων (γενικοί ιατροί, παιδίατροι, πνευμονολόγοι κλπ.) από παντού στην Ελλάδα. Εκτός από την τηλεσυμβουλευτική, οι εφαρμογές Dr. Button είναι επίσης εξοπλισμένες με τον προσωπικό ιατρικό φάκελο των ασθενών, ώστε οι τελευταίοι να έχουν συγκεντρωμένες όλες τις ιατρικές τους πληροφορίες σε ένα σημείο, συνεχώς να τις εμπλουτίζουν.

Η συνεχής βελτίωση κι η άριστη σχέση με τους ανθρώπους που υπηρετούν την υγεία έφεραν μια επιπλέον δυνατότητα για πολίτες και ιατρούς. Τη δυνατότητα να προγραμματιστεί ραντεβού. Με αυτό το χαρακτηριστικό, οι πολίτες μπορούν να δουν τα προγραμματισμένα ραντεβού του γιατρού προτίμησης τους, και να προτείνουν μία ώρα και μέρα για επίσκεψη στο ιατρείο τους.

Ο γιατρός, έπειτα, αποδέχεται το ραντεβού, ή προτείνει κάποια άλλη ημερομηνία και ώρα. Απαξ και ο γιατρός αποδεχτεί το ραντεβού, τόσο αυτός όσο και ο ασθενής, λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν πλησιάζει η συνάντηση. Επιπλέον των δια ζώσης επισκέψεων, προγραμματισμός ραντεβού μπορεί να γίνει και για τηλεσυνεδρία, σε περίπτωση αδυναμίας μετάβασης, ή μεγάλης απόστασης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πώς να διαχειριστώ τις σκέψεις ότι η ζωή δεν έχει νόημα
ΕΜΑ: Θετική γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας σε 8 φάρμακα - Ποια είναι
Αιμορροφιλία Α: Θετική γνωμοδότηση  για θεραπεία από την Επιτροπή Φαρμάκων για Ανθρώπινη Χρήση